Welke kunstenaar schuilt er in jou? 

The Artist Way heeft er mede voor gezorgd dat ik de stap voor mijn weg in de spiritualiteit te nemen. Het heeft mij bewust gemaakt hoe blij ik word van het werken met de astrologie en de tarot. Omdat het mij bewust heeft gemaakt waarom ik deze weg niet durfde te kiezen, wil ik deze vorm van coaching graag aanbieden. Je kan kiezen uit een kort traject of een langer traject. Bij elke vorm krijg je mij als coach erbij.

Werkwijze 

De Artist Way kent een aantal basisprincipes waarmee je je eigen creativiteit gaat (her) ontdekken, door je open te stellen. Elke ochtend begin je met het schrijven van drie pagina's  voor de komende 12 weken. Je zult zien dat je na twee weken al merkt dat je tot bijzondere inzichten kan komen. De ochtendpagina's houden in dat je over van alles wat je bezig houdt schrijft.  Het kunnen je dromen zijn, of wat je dwars zit, waar je graag meer aandacht aan wilt besteden, waar je door geïrriteerd raakt en door wie. Door onbezonnen te schrijven leer je je grenzen open te stellen en het onmogelijk voor  mogelijke te maken. Naar boven halen wat je zelf ‘verborgen’ hebt. Naast het schrijven van de ochtendpagina’s is er elke week een kunstenaars afspraakje. Zie het als een verzetje. Met de ochtendpagina’s zend je dingen uit en met het kunstenaars afspraakje ondervind je juist plezier. Deze combinatie zorgt ervoor dat je jezelf opent voor inzicht, inspiratie en leiding. Kortom het helpt je dat wat je beperkt om te zetten naar mogelijkheden.

 

Met de Artist Way krijg je begeleiding van mij tijdens deze twaalf weken. Een extra motivatie om jouw ochtend pagina’s te schrijven en  jouw kunstenaars afspraakje niet te vergeten. Tijdens dit proces coach ik je twee keer per maand om te zien waar je staat en welke hulp je nodig hebt om je doelen te bereiken en/of om je te helpen je inzichten vorm te geven.

Consulten doe ik online 

Welke begeleiding kies jij? Drie, zes of negen maanden.

The Artist Way drie maanden coaching

195,-

12 weken Coaching en begeleiding 

Elke week, nieuwe opdrachten

Elke week een digitale coach sessieThe Artist way zes maanden coaching

360,-

24 weken coaching en begeleiding

Om de twee weken, nieuwe opdrachten

Elke twee weken een digitale coach sessie

Je kiest voor zes maanden als je er langer over wilt doen.

The Artist Way negen maanden coaching

495,-

36 weken coaching en begeleiding

Om de twee weken nieuwe opdrachten

Elke derde week een digitale coach sessie

Je kiest voor negen maanden als je er langer over wilt doen.

arrow_drop_up arrow_drop_down