Over mij

 

Mijn naam is Stephanie Schwab en ik ben coach/trainer. Als coach ben ik specifiek opgeleid en getraind in leiderschap, presentatietechnieken en communicatie. Ik begrijp als geen ander dat je als ondernemer constant bezig bent om het beste uit je onderneming te halen, samen met je medewerkers. Het vraagt veel van je om up-to date te blijven en om tijdig te kunnen inhaken op dat wat zich in de markt afspeelt. Ondernemer zijn verlangd toewijding, flexibiliteit en vooral creativiteit. Met name creativiteit is nodig om datgene wat je wilt bereiken met 'vuur' te kunnen doen, opdat je 's ochtends bruisend van energie uit je bed stapt en de dag geïnspireerd en gedreven kunt beginnen. 

 

Dat het leven van een ondernemer niet altijd van een 'leien dakje' gaat, daar weet ik alles van. Ik ben nog steeds ondernemer en zo voel ik mij in alles wat ik ben tegengekomen in de afgelopen twaalf jaar. Enthousiast en gedreven ben ik in 2009 begonnen met ondernemen, en in verschillende situaties terecht gekomen waar zelfs een rechter bij aan te pas moest komen. Dat gelijk hebben niet altijd gelijk krijgen hebben in financiële zin, heb ik ervaren. Financieel kreeg ik het zwaar en deed ik wat nodig was om geld te verdienen. 

Er was echter een lang gekoesterde droom, een droom die al bestond, jaren voordat ik mijn coach opleiding deed. Tot dat ik twee jaar geleden mijn belangrijkste bron van inkomsten kwijt raakte waardoor deze droom nog verder uit beeld raakte. 

 

Ik kwam in contact met een spiritueel coach en kreeg van hem begeleiding. Langzaam maar zeker ontstond bij mij het besef  dat er een reden was waardoor ik in deze onzekere situatie terecht was gekomen. Het werd mij duidelijk dat ik mijn talenten moest gaan ontplooien waaruit vanzelf de juiste vorm van bedrijvigheid kan ontstaan. Dat je vanuit 'ondernemen' datgene gaat doen wat je met je hart het liefste doet. Het is de bedoeling dat ik mijn talenten ga neerzetten zodat de vorm van bedrijvigheid kan gaan ontstaan. En is dat niet waar ondernemen voor staat? Dat je dat gaat doen wat je met je hart het liefste doet. 

 

Laat je niet beperken door spanning en stress vanuit ondernemen of die je in je leven ervaart, maar kies voor het herkennen en inzetten van al je talenten en de vele mogelijkheden die daaruit voorvloeien richting ondernemerschap.