astrologie

Over the storycontinues

the story continues

Mijn naam is Stephanie Schwab en ik ben coach/trainer. Als coach ben ik specifiek opgeleid en getraind in leiderschap, presentatietechnieken en communicatie. Ik begrijp als geen ander dat je als ondernemer constant bezig bent om het beste uit je onderneming te halen, samen met je medewerkers. Het vraagt veel van je om up-to date te blijven en om tijdig te kunnen inhaken op dat wat zich in de markt afspeelt. Ondernemer zijn verlangd toewijding, flexibiliteit en vooral creativiteit. Met name creativiteit is nodig om datgene wat je wilt bereiken met 'vuur' te kunnen doen, opdat je 's ochtends bruisend van energie uit je bed stapt en de dag geïnspireerd en gedreven kunt beginnen. 

 

Dat het leven van een ondernemer niet altijd van een 'leien dakje' gaat, daar weet ik alles van. Ik ben nog steeds ondernemer en zo voel ik mij in alles wat ik ben tegengekomen in de afgelopen twaalf jaar. Enthousiast en gedreven ben ik in 2009 begonnen met ondernemen, en in verschillende situaties terecht gekomen waar zelfs een rechter bij aan te pas moest komen. Dat gelijk hebben niet altijd gelijk krijgen hebben in financiële zin, heb ik ervaren. Financieel kreeg ik het zwaar en deed ik wat nodig was om geld te verdienen. 

Er was echter een lang gekoesterde droom, een droom die al bestond, jaren voordat ik mijn coach opleiding deed. Tot dat ik twee jaar geleden mijn belangrijkste bron van inkomsten kwijt raakte waardoor deze droom nog verder uit beeld raakte. 

 

Ik kwam in contact met een spiritueel coach en kreeg van hem begeleiding. Langzaam maar zeker ontstond bij mij het besef  dat er een reden was waardoor ik in deze onzekere situatie terecht was gekomen. Het werd mij duidelijk dat ik mijn talenten moest gaan ontplooien waaruit vanzelf de juiste vorm van bedrijvigheid kan ontstaan. Dat je vanuit 'ondernemen' datgene gaat doen wat je met je hart het liefste doet. Het is de bedoeling dat ik mijn talenten ga neerzetten zodat de vorm van bedrijvigheid kan gaan ontstaan. En is dat niet waar ondernemen voor staat? Dat je dat gaat doen wat je met je hart het liefste doet. 

 

Laat je niet beperken door spanning en stress vanuit ondernemen of die je in je leven ervaart, maar kies voor het herkennen en inzetten van al je talenten en de vele mogelijkheden die daaruit voorvloeien richting ondernemerschap. 

"To get something you never had, you have to do something you never did"

 Denzel Washington

Sinds december 2020 zijn wij aanbeland in het Aquariustijdperk wat staat voor bewustwording in wat dicht bij ons hart ligt, en het volgen van onze eigen waarheid en daar steeds meer autonoom worden.

Kortom er is veel op maatschappelijk en sociaal vlak aan het veranderen. Hoe verander jij daarin mee?

Een ding is zeker stress, is niet goed voor de gezondheid, welzijn, inspiratie en creatie. Herken jij jezelf in de genoemde thema's en wil je daar iets mee doen? 

Ik help je graag met inzicht in jouw processen, zodat je vanuit eigen kracht en autonomie kunt staan. 


 Jij maakt de keuze of astrologie, tarot of een medium consult, jouw hulpbronnen zijn. 
Een jaar geleden heb ik de keuze gemaakt mij volledig te richten op dat wat ik graag wil. Zorgen dat jij optimaal jouw mogelijkheden en je kansen benut. Mijn zelf motivatie is altijd  groot, toch deed ik dingen omdat het zo was, niet omdat ik dat wilde.


Keuzes maken is niet altijd even gemakkelijk want is het werk wat je doet nog steeds zo leuk, of een relatie waar je 'ingegroeid' bent maar niet meer past. Wat doe je dan?


Soms is het ook gewoon niet duidelijk wat je wilt. Met Astrologie kan ik direct zien tegen welke blokkades of uitdagingen je aanloopt. Daar ben ik zelf een goed voorbeeld van, want niet veel is mij vreemd.


Inmiddels kan ik zeggen dat ik veel mensen verder heb geholpen. Met name omdat ik ook mijn opleiding als coach heb gedaan, dat maakt dat de eerste sessies om naar de kern te gaan bij de horoscoop lezing al duidelijk. Dat is tijdwinst en als je niet makkelijk praat en het wel herkent betekend dat ook sneller naar de kern.Kennis

Beroepsopleiding Astrologie, K. Hamaker 

Therapeutische belevingsastrologie, L. Hoogeveen

Geaccrediteerd coach, met specialisatie leiderschap, en geweldloze communicatie, BGL & Partners

Master ontwikkelingsgericht coach/counselor met specialisatie gedragspatronen, MFC groep 

Storytelling, Erik Mathlener en LOI

Profilering & invloed, Valkenburg trainingen

NLP trainer, presentatie technieken, Vrije Oogst


Mijn persoonlijke begeleider: Peter van den Berg, SJAN 


Wat ze over mij zeggen

"Stephanie vertaald op een heldere en praktisch manier de astrologie.

Hierdoor krijg je goede handvaten om verder te kunnen en  eventuele obstakels op een andere manier te bekijken"the story continues
I. Sewbalak, Sensi therapeut 
Super gaaf dit. Ik herken er veel in. Dat perfectionisme vind ik zelf altijd lastig te plaatsen. Hoor het veel/vaak, maar ervaar het zelf niet direct zo. Interessant. Ga hem nog een paar keer beluisteren. De totale boodschap vind ik vooral intrigerend
the story continues
D. Hardes mede eigenaar Kunst van het ondernemen

"Stephanie is een bijzonder spiritueel en empathisch medium. Op je vragen krijg je gericht antwoord. Een kaartlegging van Stephanie helpt je om bij de stukken van jezelf te komen waar je zelf nog niet goed antwoord op hebt. Stephanie raakt je tot in je ziel"

the story continues
A. Gadjradj, eigenaar VInas Santi massage salon  

Zij is zeer kundig in het uitleggen van de persoonlijke horoscoop.

Ze verteld het op een begrijpelijke wijze zodat je meteen weet waar het overgaat.

De horoscoop gaf aan wat er in mij leeft en waar nog aan gewerkt moet worden. (leerpunten).

Stephanie is geduldig, luistert goed ,een echte professional op gebied van horoscopen maken.

Ik zou haar bij een ieder willen aanbevelen die een horoscoop wil laten maken.
the story continues
R. Roossloot bewindvoerder 
Als Stephanie je een kaartreading  geeft is het gewoon top hoe zij het weergeeft en duidelijk aangeeft precies wat je horen wil en stelt je zeker op je gemak heel fijn
the story continues
S. Swebalak, CEO Convracht 

Stephanie verteld op haar integere wijze  via de kaarten en/of de astrologie je verhaal, dit doet ze op haar eigen ludieke wijze en daar waar je vastzit in je verhaal ontrafelt ze het samen met jou op een totaal andere mystieke wijze. Voor mij was het een bijzondere belevenis in de heelheid van mijn eigen verhaal...

Tarot
P. v.d. Berg, Sjan natuurgeneeskundige therapeut